SPOTTING / IMPLANTATION BLEEDING

Hi mommies, nak minta pendapat. Saya first pregnancy, dah dapat tahu pregnant masa week 5 after last period, symptom sakit breast dengan perut cramp je. Now masuk 6 weeks ada darah keluar. Nak tanya, adakah itu spotting atau period ? Darah yang keluar mula2 dark brown, lepas tu dah pakai panty liner, dia keluar darah, after half n hour check lagi dark brown. #bantusharing #mommybuntu

8 Balas

sy mcm ni mse 7weeks, turun drh pulk wktu tgh mlm .. tk tunggu lme,trus pg hspital. kita klu tgh pregnant sis , jgn tunggu2,tkut2 atau was2 nk pg hospital ..mcm2 blh berlaku .. at least kita thu keadaan kndungan mcm mne..ap2 kne dpt pengesahan doc .. jgn nilai sndri klu syg kndungan . doc pun pesan bnda yg sme kt sy ..

3y ago

maaf nak tanya , bnyak ke sis turun darah tu ? darah warna apa ya ?

Any updates sis lps pergi hopsital? I had the same experience. Week 3 postive upt.. Tapi ada spottings.. Then end up keluar darah 😢😢

Asal dh tau diri preggy... Once kluar darah trus ke hospital atau klinik.. Lg 1..stop buat kerja2..bongkok2 tu.. Berehat k..

sama dgn sy..spotting dkt 2week..tbe2 arinie kuar drh plk..sy 7week. ptg ni nk g klinik cek..tkt jdik ppe plk

so sis.. blh Tanya, apa update spotting n bleeding haritu ya.. moga baik2 semua.

nes slalu ckp asal ade drh kluar trus prgi hsptal sis

pergi hospital sis

f