nk tya

Masa mengandung..boleh ke minum nie.?

nk tya
5 Balas

kalau tknak ambk rsko , jgn ambk. sb manis. buleh sgkut plk chkup nnti. cri y lain 500mg pun okay daa. byk lgi , vit c

4y ago

Actually 500mg pun kira bnyak .sape yg ade past history gastric or gerd akan jadi trigger.badan just perlukan 65-90mg je sehari .ckup makan buah2

Jgn sis sy pnh mnm skali lps tu esk checkup.. dlm kenci g ada sugar n kotoran huhu tk memasal

ada tnya dr masa check up n dia kata boleh je..tp sbb sy ada gdm better elakkan sbb manis

Better jangan sis. Benda ni manis

Tak boleh..