Saya nk tya..susu nie elok ke buat minum harian untuk ibu mengandung?

Susu dutch lady protein..

Saya nk tya..susu nie elok ke buat minum harian untuk ibu mengandung?
31 Balas

Tu untuk ibu je... Sy minum frisomum, ok je baby membesar, banyak manfaat pd baby... X der sakit gigi pun sy pregnant, sbb baby dah dpt semua zat dr susu tu....scan 35week baby berat 2.8kg...better try, x der rasa hamis susu

Okay je awak. Saya pun minum susu kotak dari dutch lady. Before minum tanya doc, doc cakap okay as long as itu susu & hari2 kena minum susu. Hehehe

nurse & doc bagi sahaja , jnji susu , saya pun minum susu kurma farm fresh ...susu tepung ibu mngandung kadang2 gula tinggi jugak .

sy pon minum susu kotak dutch lady je tiap hari..dari mengandung anak pertama sampai yg ketiga.alhamdulillah semua ok😊

4y ago

normal je.yg first 3.4, yg second 3.04..tp akk minum yg low fat je.nurse suggest

janji susu boleh je... sy minum HL... simpan utk semingu... kdang2 tukar selera minum dutch ladi...

boleh je.saya dlu mnum susu anmum.cirit birit mybe xssuai kot.skng sy tkr susu godday.ok xde masalah

tumpang tanye..ni bukan kotak lame ke..masih ade jual ke macam ni.sy cari tk jumpe dh mc dh tkde jual

Kalau tak minum susu tak apa ke?Saya memg x minum fresh milk,klau yg ada flv saya boleh minum.,

Boleh sis,,, sy minum susu ni nurse cakap bole jugak,, x suru minum susu tepung nanti baby besar

boleh je minum sebb kita minum susu untuk calcium apa jenis2 pun boleh asal jangan susu tin.