mengidam makan mcd

saya dari hari tu mengidam sangat mcd. alhamdulillah ada kawan baik dari sekolah rendah belanja. tapi saya tak sangka ayam mcd tu pedas sangat dan termasuk burger dia ada ayam. lepas makan perut terus rasa nak buang air besar. tak tak selalu, bahagian malam dia terjaga nak buang air besar. kandung saya dah nak masuk 9 minggu. tidak ada apa apa kesan buruk kat baby kan. kali terakhir makan pedas, kalau teringin mcd. saya akan order sendiri yang tak pedas. #BantuSaya #makanpedassaathamil #bantusharing

2 Balas

Make sure lepas ni be careful ye. Pedas mmg boleh makan time preggy cuma berpada2. Takut cirit birit, pedih ulu hati.

2y ago

❤️

xpe..insyallah xde ape

2y ago

terima kasih 🤗