scan 5D untuk tengok muka baby

masa ibu ibu buat scan 5D baby bagi kerjasama tak untuk tengok muka?🫣ke ada yang blok tangan tak bagi tengok

6 Balas

First buat masatu bapak dia tak dapat ikut ada kerja yg teman nenek dia je, punya la semangat makan manis nak pujuk biar tunjuk muka, last2 dia tunjuk belakang je. Nenek dia pujuk kejap, dia toleh lepastu tunjuk belakang balik😂. Second time buat bapak dia ikut sekali, tak sempat nak breakfast Sbb appointment pagi, ya Allah punya la menguap siap sengih2 lagi dengar suara bapak dia adoi la nakkkkk💆🏻‍♀️😂