Scan 5D untuk tengok muka sicomel

Hi mommie, nak tanya.. korang scan baby 5d waktu kehamilan berapa minggu ye? Boleh share tak

9 Balas

Sy buat time 30week. Tp doktor ckp baby dh besar.. still boleh scan, Tp muka dia xnmpk full.. so Kalau nk yg ok, better pergi time week 28 mcm tu. Nmpk jelas

saya scan masa 23w tapi masatu baby nampak cengkung sikitlah. nanti 32w nak scan lagi hehe.

Sy buat 32w. ats dari tu xblh buat sbb baby dh padat

Sy buat masa 29w nmpk muka baby dah besar dah

Saya scan 29weeks pastu convert ke 8k 🥰

12mo ago

Dekat klinik di Melaka .. Poliklinik Fasya boleh tengok kat tiktok dia, kalau jauh dia ada buat servis convert gambar 5d ke 8k dgn byran rm30 tapi ada syarat2 dia . Kalau tak menjadi dia akan refund semula 🥰

Saya scan 29 week . Dah tembam baby

Saya buat 30/31 weeks nanti

30minggu

30weeks