scan 5D untuk tengok muka baby

masa ibu ibu buat scan 5D baby bagi kerjasama tak untuk tengok muka?🫣ke ada yang blok tangan tak bagi tengok

6 Balas

sy lak lngsng tknk tnjuk .. die duk hadap kat placenta .. doc gerak2 kn perut suh die kalih pun die tknk .. dpt sipi2 pon tk berapa jelas, sbb placenta ada jd gmbr tk berapa cntik .. itu 5d .. klnik lain lak, ad doc nk try 3d, pon benda yg sama .. die duk hadap placnta lg .. ntah apa yg selesa sgt .. 😅💆‍♀️ agkny mcm bntal peluk gamakny ..