Masa sesuai cek upt

Masa cek upt slalu brpa hari ya utk nmpk doule line

5 Balas

macam saya . saya cek tk kira waktu bila , kalau saya rasa nak try petang . petang tu jugak saya try . sllu nya elok pagi masa air kencing yg mula2 tu . kalau awak dh lewat sgt period beli je upt yang murah dulu then try waktu bila yg awak free . mcm petang tu nak try , awak try je terus , kalau naik 1 line lepastu 1 line lg nampak tak nampak cuba repeat beli clearblue pulak . kalau clearblue ni tak kira waktu bila pun awak boleh cek

Ikut org jgk sis.. mcm kwn sy 4hari sebelum tarikh da naik double line terang.. mcm sy plak walaupun period teratur kena tggu seminggu lewat br naik.. thun ni period x teratur, lebih dr sebulan br naik double line

11mo ago

Try la sis.. klu lpas tu, try g scan trus.. kdg risau jgk sbb benda kat dlm xnmpk

kalau period awak jenis teratur, seawal 7hari sebelom delay period pon boleh test upt.

period sye jnis regular.. 4 hri lps period delay line da terg..

period regular?