Confused

Confused nye... smlm ptg sy saje check upt.. actually xde lwt period pon cume perut slalu cramp.. last month period cume keluar spotting je sampai 3hari.. then xde dh.. lps cek upt nmpk. mcm faint line.. so pg td repeat upt tp xde pulak faint line tu.. herm..

Confused
6 Balas

Nak tnya masa ni dah on metformin & clomid ke? Saya skrg bru metformin sbb period xdtg lg so xleh nak on clomid. Cuma masa metformin ni saya jumpa opk positive cd 47.. and upt saya samar samar juga..

kes awak ni sama dengan saya....saya xda lewat period tapi saya cramp kat perut....bila cek pagi tadi macam ada....doakan sy esok sy cuba lagi upt

3y ago

Congratulations ♥️

Update.. pagi ni dh try upt lain.. just nampk line je tnpa wrna.. so i guess mmg xde la ni.. xpe mybe rzki lain pulak..

sama la mcm sy,keliru pregnant ke x sebenanya..hmmm sedih sgt

Try upt lain. Upt ni senang naik false line

4y ago

ok sis

Ade tu