Anxiety masa megandung...

Masa bukak buku pink kan ada soal jwb kta yg kena bulat kan jwpan tu kan...pastu sy xperasan pon jwpan (xpernah) yg nmpk no 1 (jarang) ni soal jwb anxiety x silap...soalan smpai bwah sy tnda 1...jdi nyaa sy di angap anxiety teruk...kena ikut cara kerja nnti..ada yang penah pegalaman x buat cara kerja tu mcm mana?

1 Balas

dia akan ajar cara untuk rilekkan diri , akan ada aktiviti . bila berlakunya anxiety semua kalau tak silap, sebab dulu saya anxiety, depressed. wajib kena join . cuma dah lama lah, berapa tahun lepas, pastu akan ada kaunseling sikit² . mostly aktiviti lah . ikut tempat gak lah. dulu dia ajar saya cara penafasan , kawal diri something

2y ago

ohh gitu..okk terima ksih ya..