sakit gigi yg amat masa 15weeks

Hi, masa 15weeks, saya sakit sgt gigi geraham yg blubang ni..sya g klinik krjaan, dktor x cbut g sbb msa tu 14w4d , dya cma bg ubt kmur n paracetamol..tpi sya x brani mkn ubt prcmtol.. sya ad beli ubt titis untuk ggi blubang kt frmasi..boleh ke kte guna ubt titis tu smntra wktu??

6 Balas

sis sbr nti sis jmpa cbut gigi 7 atu 8 bln..sbab dkotr x cmbut klu msh awl kndungn tkut msalh kgugurn..

5y ago

Itu la..dktor x nk cbut..dya sruh wait dlm 17weeks ke atas.. tp boleh ka saya amik ubt than skit mcm ubt titis buh dlm ggi blubang tu then sumbat kpas spya kurg rsa skit..ad effect x kndungan