air ketuban

Hi mamy .. sy nk tanya td pukul 6 pagi , sy tgh tido pastu tiba terkeluar air sedikit , sy terkejut terus bangun pergi toilet , pastu sy berdiri sebentar , dia keluar pulak dalam kuanliti yng lebih banyak dari td tp tak la banyak sangat , mcm kencing pastu berhenti , tu tanda air ketuban pecah ke ? 39 week 2 day

14 Balas

Air ketuban leaking agak nya sis... Klu betul boleh la g hospital.. Jgn biar lama2 takut air ketuban kurang baby boleh lemas

5y ago

Tq sis .. skrng sy dah dkt ward , tunggu masa ja , td dr .check baru bukak 2 cm , ni baru rasa sakit sikit2

Leaking ketuban.. Cm sy dulu.. Da smpai time bsalin tu sis.. Smoga dipermudahkan.. 😘

Tanda nak bersalin tu sis baik pi hospital cepat. Semoga dipermudahkan

Tanda nak bersalin. Air ketuban dh pecah tu. Blh la ke hosp dgn segera..

5y ago

Tq sis .. sy odwy

Better sis g hsptl. Mg dpmudahkn sglanya..aamiin

Saya pon mcm tu jgakk tapi bby baru 32 w

semoga dipermudah urusan bersalin

Mw beranak sdh tu sid

Semoga dipermudahkan