Air ketuban keluar sedikit

Hai semua. Sy rasa Sy punya air ketuban keluar laa. Tp sikit2, terjaga malam td. Tgk panties basah tp mcm x sure. Pagi ni terjaga sb rasa ada benda keluar. Tgk basah, dia cair mcm air. Da kena pergi hospital ke ye? Sy pregnant 38w.

2 Balas

sis pakai pad utk pantau air ketuban. nnti g hospital dia akan tgk pad kita wrna apa pastu nnti dia check jantung baby guna mesin CTG n doktor akan buat test dkt cecair tu nk tgk betul ke tak air ketuban. based on my experience la haritu igtkn ketuban bila g hospital tgk2 discharge biasa je huhu. tp maybe sis betul2 ketuban better g hospital takut baby lemas

kalau air ketuban keluar rasanya dah kena pegi hospital. takut lama2 baby lemas. sis cuba pegi cek. risau juga