keluar lendir coklat

Hai momies.sy pregnnt anak ke 4, baru 7w5d..tp msh blom buka buku merah.tp sejak dr semalam ada kluar lendir coklat dlm kuantiti sikit shj tp berterusan smpai hr ni..sy dh jmpa doc n dh scan.mnurut doc,kantung mmg ada,cuma bby xnmpk heartbeatnya..so,doc sruh tnggu dlm tempoh 2mggu supaya bby tu kuar sndr..sekiranya dlm tmpoh 2mggu msh tiada darah byk yg kluar sy prlu rujuk hospital utk cuci rahim..persoalan sy skrg,ada x momies yg pnh jd mcm sy..apa yg momies buat..ada cara utk buat x supaya bb tu kluar sndr tnpa prlu cuci kt hospital.bntu sy momies..sedih, takot n buntu sgt.

1 Balas

Saya dulu masa mula2 mgandung 2bln keluar darah. Scan doc kata ada kantung..lepas 2 minggu jadi balik kluar darah. Tp xcheck doc..3 bulan baru check. Doc kata ok. Selamat melahirkan. Nasib baik. Tapi apapun kene jumpe doc.