kencing manis

Mama Abg long Adik bongsu Sekarang Mak buyung Terjebak Klinik baru ja call Sampaikan berita ? Ada tips x? Rabu pagi ni Kena urine & bik darah lagi

6 Balas

Jaga pemakanan je sis. Banyakkan minum air kosong. Sy pun mula2 sangkut. Coz masa baru pregnant mabuk,nak manis je. Skrg Alhamdulillah jaga makan dan minum. Ok dah. ☺

5y ago

Tq sis

Amalkan pemakanan Produk Forever living. Dia sebagai pelengkap dan pengganti makanan nutrisi.

Alamak..saya pun tengah tunggu keputusan..sabtu pun diorg kerja eh? Huhu takut pulak

5y ago

Krj sis

Amalkan mkn kacang bendi before next checkup sis. Cpt gula turun.

5y ago

Tq akk

Kencing manis ms pregnant tu normal n selalunya hilang lps bersalin.

5y ago

Ha'a tak tinggi pun. Tp sesetengah kk dia akan ckp tu tinggi.

Selalunya brp lama KK akan call lpas dah minum air gula?

5y ago

Pg minum Ptg call X pun keesokkannya