Result Minum Air Gula

Minta pendapat mummy2 semua yg ada pengalaman kena kencing manis masa mengandung.. Sya baru dapat call dari klinik, nurse cakap sya kena kencing manis. Hmm sekarang ni mood sya dah down. Asyik nangis je pikir tentang tu.. ???

1 Balas

Jgn down sis. It is normal ada kencing manis semasa mengandung. Byk faktor boleh terjadi. Tp kebanyakannya akn hilang lepas mengandung, InshaAllah. Yg penting skrg ni sis kawal pemakanan ye. Utk baby dan sis jgk 😊

5y ago

Betul ke normal sis? Sya cuma risau tentang baby.. Takut dye dapat effect apa2.. Insyallah terima kasih sis 😘