URINE KOTOR ?

Hi mommies , just nak tanya pendapat , apa perlu buat ja kalau selalu kencing kotor . almost every week kena pergi klinik untuk check urine ?

2 Balas

Saye pn pernah kena awal2 khawin dulu berulang sampai 3 kali...doktor saran kn minum air Barli & kerap minum air masak...tapi saye tk suke barli..Dh ok saye stop minum air barli tapi kerap kn minum air masak..Alhamdulillah sekarang dh tk kena lagi kecing kotor.. Sis cuba lh.. Insyaallah menjadi☺

minum air barli kosong sis.. tanpa gula.. hari2.. insyaAllah...