TIPS SUPAYA MAKAN ZINCOFER TAK MUNTAH

Malam tdi makan ubt zincofer .. 10minit lepas makan ubat, sy baring utk tidur.. Tak selesa rasa dada.. Loya rasa tekak.. Nak wek2 je.. Last2 muntah air,wrna merah..mksdnya ubt tu keluar balik ke ape? & kena makan semula ke? ? Ada tak tips bila kita makan ubt, tak loya tekak membuatkan kita muntah ubat balik.. Peritnyaa rasa ubat tu? & waktu2 sesuai makan ubt.. Terima kasih ?

30 Balas

Sma dgn sya. Asa camtu juga .. Pastu mulai smlm sya ambk ubt lama yg kk bgi awal2 . Ubt hb dlm kotak tu dgn acid folid biasa..