TIPS SUPAYA MAKAN ZINCOFER TAK MUNTAH

Malam tdi makan ubt zincofer .. 10minit lepas makan ubat, sy baring utk tidur.. Tak selesa rasa dada.. Loya rasa tekak.. Nak wek2 je.. Last2 muntah air,wrna merah..mksdnya ubt tu keluar balik ke ape? & kena makan semula ke? ? Ada tak tips bila kita makan ubt, tak loya tekak membuatkan kita muntah ubat balik.. Peritnyaa rasa ubat tu? & waktu2 sesuai makan ubt.. Terima kasih ?

30 Balas

songobion bagus bau pon macam vanila @coklat je sjenis kapsul hb sy alhamdulillah naik ..yg penting kene pantang minum minuman milo, teh nescafe dn kopi sy amalkan air susu or juice buah buahan setiap hr