Kantung Tak Bulat

Malam td I prgi scan utk tahu kandungan I dh berapa mggu. So doc ckp dah 13 weeks based on last period. But then I ckp tak mgkin sbb period I tak teratur. Bulan 2 tak period, I check - ve. Bulan 3 tak period, I check baru +ve. Lepastu scan lah utk ukur yg sebenarnya. Tapi yg sedihnyaaa.. Bila doc tgok, kantung I tak bulat. So dia ckp baby tak jadi. Dia tak boleh nak ukur. Doc suruh tggu 2 mggu lagi, kalau tak gugur sendiri, kena pergi hospital. Sedihnyaa.

2 Balas

Allahu . Sabar ye sis . Tak pe . In sha Allah ada rezeki nanti 😊 stay strong

Byk2 bersabar yea sis.. Insya Allah.. Pikir positif sis.. Mana tahu ada rezeki sis ke

5y ago

Alhamdulillah. Dua mggu lepas tu sy prgi check lagi, sebenarnya baby ada je. Kembar 😊yg masa doctor cakap baby tak jadi tu, mgkin terlalu kecik lagi and plus doc tu tak berapa pakar lagi kot. Doc muda.