Nampak Kantung

28/1 I pergi scan sebab bile test pregnancy ad double line, then after check nampak kantung je.so doc ask to come again after 3 weeks but still nampak kantung. Bile tanya last period, I said 12/12 then doc pelik sebab kantung x nampak mcm 10w.. dia ckp just mcm 5w.. so here I'm a bit confused.. Is it normal??. I ad jugak kena tompokan darah but doc says its normal.

5 Balas

bleh jd ovulation sis lewat.. klu period xmenentu, susah nk jangka usia kandungan.. mmg kene amik ukuran..

Masa scan 28/1 tu saiz kantung berapa week? After 3 weeks sepatutnya kantung dah makin besar. Doa la banyak2 ye.

4y ago

Normal. 9 minggu terlalu kecil.

normal sis.. mungkin sis ovulate lambat kot.. nt masa repeat scan mestu nampak baby grow

Ikut doktorla.. Dia kn ada mesin scan

Mcmna kndungan sis skrg.