Jenis Makanan Penambah Darah Untuk Ibu Hamil Yang Ada HB Low!

Makanan penambah darah dapat mengatasi masalah tahap hemoglobin rendah (hb low) atau anemia pada ibu mengandung dengan cara lebih selamat. Jom baca di sini untuk ketahui dengan lebih mendalam tentang apa itu HB Low, tanda-tanda kita megalami HB Low dan jenis makanan untuk menambahkan darah: https://my.theasianparent.com/makanan-penambah-darah

Jenis Makanan Penambah Darah Untuk Ibu Hamil Yang Ada HB Low!
3 Balas

Jambu batu pun nurse cakap boleh naik hb.

kerang,sayur2

👍🏻