Adakah selamat untuk makan mi semasa mengandung?

Voice your Opinion
Ya
Tidak
Tidak pasti

1223 respon

10 Balas

Mi biasa especially homemade, okay. Kalau mi segera, tidak digalakkan. Kalau teringin sangat, makan sekali bagi hilang teringin boleh la.

bahaya le makan saya mengandung anak pertama selalu sgt mkn Manggie sampai anak dah meninggal sbb bentuk dalaman nye xsempurna

8mo ago

uishhh thanks for sharing 🥺 btw salam takziah. sy mkn maggie 2 kli minggu ni sbb takda lauk nk masak. ayam ikan habis. beras ja ada.

boleh makan tp maggie x de apa2 khasiat pon...makan berpada2 je la..jgn selalu x elok untuk bwh pinggang..

Boleh makan tp jangan terlalu kerap. Tak elok utk baby. Kalau teringin sgt bru makan.

Ya tapi elak makan mi segera selalu even takda letak perencah mi tu ada wax

boleh bha...kalau mee goreng..Klau meggi ntah kurang pasti aku😅

Tidak selamat bagi ibu yg tidak kawal bacaan gula dlm darah.

ya tp elakkan yg instant

👌

ya