sembelit ketika pantang

Makan apa ya bagi senang berak? Luka jahitan sgt teruk.. masih pedihh

6 Balas

minum jus oren ,kan kaya vitamin c .nnt luka cepat mengecut ,banyakkan makan protein jugak .ade ubat untuk cairkan najis tu .lupa nama diaa

Ada yg ckp minum jus oren fresh.. Bagi luka cpt mngecut..☺ Tapi tak pasti la sis..

Sy beli ubat utk lembutkan najis dkt farmasi..dan makan buah orange..

5y ago

Ni yg best ni.. 😂😂 ok awk.. terima kasih..

Makan betik wak . Senang je berak . Sepotong dua dah cukup .

Bykkan makan buah & sayur hijau.

Ubat