Pampers murah tapi berkualiti

Mahu share pengalaman guna pampers Cutie Dry. Anak saya pakai ni sampai pagi tidak bocor. Sebelum ni pakai drypers tapi baru satu kali kencing kembang sudah. Sampai kena di baju tu kencing. Saya beli di servay dgn harga 27.90 saiz M 66 pieces.

Pampers murah tapi berkualiti
1 Balas

Sy guna diapex 70pcs m. Rm25.90. Sy kt ampang. Tesco xd. Tp aeon ada. Ok jugak. Just sharing 😊

5y ago

Speedmart ad jual sy pernah nmpak. Tp pack yg kuantiti kcik. Lupa sy brapa kuantiti. 😅