Pampers yang Berkualiti Bau Xtembus Seluar

Boleh suggests pampers yg xtembus bau terutama waktu tidur malam. Anak saya skrg pakai pampers jenama Petpet setakat ni ok xpernah bocor malam cuma bau air kencing melekat kt seluar automatic kena tukar baju tidur lain..molfix pampers dia kencing sekali pun dh penuh dan basah, mamypoko (allergic) guna masa newborn..Anak berumur 11 bulan

8 Balas

Ohh tak perasan isunya bau.. Sebelum ni bau macam ni tak? Adakah sbb pemakanan /susu anak. Atau hidung puan sensitif? Hidung suami pun bau yg sama? Ada juga ibu hamil hidungnya sensitif sangat.

1y ago

Hihi..

saya bagi huggies airsoft , yg tuh je yg mcm okay dgn anak, pernah try guna drypers , molfix, diapex bocor juga anak n naik ruam . ni tgh try petpet tengok mcm mana.

Diapex. Sy pakai tu sbb yg lain bau kencing kuat sgt pening kepala bila bgn pagi 😂 diapex tak bau kalau byk sgt2 baru bau sikit tak mcm yg lain

mungkin kena pantau pemakanan anak & mungkin pempers dah penuh sgt..sblm tido,saya biasa mmg akan tukar pempers & baju supaya anak lbh selesa

10mo ago

ohh patut la sensitive lain macam..bau xperlu pun boleh bau ye 😂..ape pun tahniah,nk dpt baby lg..

Semua diaper ada kualiti tersendiri. Cuba puan tukar saiz atau jika guna tape, tukar jenis pants.

1y ago

Pampers skrg xpernah bocor.. anak saya dh guna dari sebulan smpai 11 bulan.. skrg pakai pants size L.. cuma baru2 ni ja bau air kencing mcm melekat kt seluar tu ingat nk tukar pampers jenis odourless

So far anak saya pakai petpet takde pula bau yang macam awak cakap tu.

1y ago

Anak saya pun pakai since newborn. So far okay hehe. Kalau awak nak try brand lain, saya tak pasti nak suggest yang mana sebab kena try and error. Macam anak saya pakai petpet dengan Applecrumby.

Huggies Naturemade. THE BEST EVER.

blh try mamypoko sis..