pampers

mummy2 pakaikan pampers apa untuk baby ye..sebelum ni saya pakai huggies newborn n s..yg warna biru..tapi untuk saiz m dah takde warna biru..ada warna merah je..yg merah tu nipis sgt..senang bocor..blh suggest pampers ape yg berpatutan n x bocor

23 Balas

Pampers dari gudang lampin malaysia.. Pampers dri Germans.. Sgt bgos.. Nipis tp thn bocor.. Ank tidur mlm x prnh bocor.. Bole google dlu.. Baca reviews..

Saya guna huggies yang gold.color hijau. So far ok...baby suka..tapi now tukar kpd drypers pants..yang kuning..

Saya pakai tesco love (fred & flo), dari anak umur 4bulan mmg okay, genki pon okay😊

cuba drypers wee wee dry plk. baby sy pakai yg tu xbocor.

Sy guna pet2 dr ank 1st smpai yg 2nd ni..xpernah lg bocor

Genki pon kadang lebih murah dr 2 brand tu 😊😊😊

genkii .reasonable jugaklaa harga dia and tak bocor .

Sya guna drypers..ok jgk..harga pun mampu milik

Petpet terbaik tak da bocor

Drypers wee wee dry