Induced labour

Macamana rasanya sakit induce ya 😥 doktor kata saya kena induce sebab saya tk boleh lebih 38weeks

2 Balas

jgn fikirkan sakit . teruskn dgn ikut tips² utk kurangkan sakit contraction induce . bykkn zikir n kawal pernafasan . tarik slow² masa contraction, hembus slow² sama² masa contraction hilang . sy dulu mmg tak pk psl sakit die . kalau fikirkan sgt, kita akn fokus pd sakit je . tak elok utk kesihatan mental kita

8mo ago

Saya pun dr decide nak induce dahla anak first dan awal lagi 37w (baby besar). Terima kasih kata2 positif ni buat sy lg bersemangat! moga dipermudahkan urusan sis 🤲🏻✨