induce

Sapa disini pernah kena induced? Boleh ceritakan pengalaman tak? Kenapa di induced. Minggu keberapa? Sebab salin awal atau on time dll Terima kasih kongsi pengalaman

1 Balas

1st baby induce 40week due to gdm diet control 2nd baby induce 38week due to gdm on insulin 3rd baby pon bakal di induce due 38week due to gdm on metformin 😅😅😅 Ddua baby bersalin normal... bersalin ni normal ke czer ke induce ke semua sakit.... bahagian masing2.. tp sakit tu penghapus dosa☺️ doa byk2 k.. minta dipermudahkan semua urusan...

5y ago

Huish risaunyaaaaaaa yekeee...ubat diabetes ke