susah tidur

hi.. macamana nak buat baby tidur lena..baby saya 7 bulan...siang tidur sekejap sekejap dalam setengah jam bangun dh....malam pula menangis bila ditidurkan walaupun sudah mengantuk sangat..this happened almost everyday....?

susah tidur
222 Balas

sama macam anak saya susah nk tdo siang asyik nak main jer lagi2 bila nenek dia jaga ada sepupu2 lain lagi lah susah nk tdor.. dah tu bila malam merengek… tdo xnk tempat sempit dok nk berguling meniarap tdo mengereng tdo bila nk pusing tu sangkut menangisnya bukan main kuat… lagi satu jenis nak menepek jer ad kt sebelah kene pegang tepuk.. jenis nak rasa yg kita ada kt sebelah.. jenuh nk buat kerja wehh buai ada tapi kadang buai pun dah xjalan.. kene tugu tepi buai tepuk dia smpi tdo.. kalau tak bergegar lah buai tu dia ngamuk… aduhaii anak anak 😭