Baby girl siang tidur setengah jam

Hi, anak saya 3 bulan siang kurang tidur, kalau tidur setengah jam je . Siang dh bagi puting, bedung dan juga buai . Bila malam baby saya lena . Adakah normal baby 3 bulan kurang tidur siang?#ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom

2 Balas

sllu kurg lena masa 3 mths ni sbb baby dah nak beralih fasa. dia dah nak masuk 4 bulan. setiap 3 bulan baby akan ade fasa susah tido byk meragam kurg susu kuat susu sbb dyeorg akan hadap perubshan besar. mmg kita kena ready je

9mo ago

Tq sis sudi share ilmu . Takde la risau sgt lpas sis bgthu

Baby sy 3 bulan 10hari skrg 2 3 hari ni pn asyik meragam je... Mata mengantuk tp ssh nk tdo...