susah tidur

hi.. macamana nak buat baby tidur lena..baby saya 7 bulan...siang tidur sekejap sekejap dalam setengah jam bangun dh....malam pula menangis bila ditidurkan walaupun sudah mengantuk sangat..this happened almost everyday....?

susah tidur
222 Balas

Sy ikut saranan doktor... Pkol 9msuk blik.. Jgn bg bby npak chaya.. Wlaupon dr fon kite.. Ltak dkat katil biar kn dia main.. No eye contact... No smile.. Dlm 10 mnit dia akn mengantuk n nangis.. Ambik bby n ltak kn pd position tepuk skit2 then dia tido... Trjaga 2x je utk susu... Bgun pkol 7..buat mse ni polar tido dia ttap...