susah tidur

hi.. macamana nak buat baby tidur lena..baby saya 7 bulan...siang tidur sekejap sekejap dalam setengah jam bangun dh....malam pula menangis bila ditidurkan walaupun sudah mengantuk sangat..this happened almost everyday....?

susah tidur
222 Balas

Mcm saya skng mmg saya bgi dia tidur dlm buai... Spaya dia cukup tidur.. Bila mlm saya ajar dia tido tanpa buai.. Org tua2 kata bby bnyak tido ni dia bijak nty.. Tu sbb kualiti tido dia saya jaga tpi kne tido buai.. Spaya dpt tido lama.. Dlu saya fikir juga xnk ajar buai nty nk brjln susah.. Tpi kesian pada bby.. Nty dia xcukup tido..

1y ago

bby sy pn tido buai..tghmlm dia dh lena betul angkt ltk ats katil.. klau p bjln ke ap mmg xguna buai.. tepuk² lena..cuma dkt rumah je mmg kne guna buai klau x mgmuk cm kena dera🤣