Bayi Tidak Tidur Malam

Macam mana ye nk bg baby tidur mlm ? Dari pkul 2 pagi smpai pkul 8 pagi dia x nk tidur2 .. Dh brp kli menyusu , tukar pampers pn msih xnk tidur .. Asyik menangis je .. Baby 2minggu

24 Balas

ada cek kembung perut? ada bedung? ada try ayun dia? mgkn sis blh baca tntg baby high demand dan baby colic. anak sulung saya baby high demand dlu. mmg asal bangun ja, ngs. tdr ja dia diam. saya bedung dan ayun dia. kalau bangun, terpaksa ayun2 sendiri guna tgk spya dia tenang.