Masalah tidur anak

Momies ada tak anak momies yg tak tidur siang sgt baru 2 bulan. Tapi malam tidur straight pkul 8 mlm smpai 7 pagi. Sy menyusu 3 jam sekali siang dgn mlm. Dh seminggu lebih jadi mcm ni 🥲. Taknak tidur dlm buai siang. Mlm okay. Boleh share tips x? Semua dh buat. Nnti effect growth dia x 😭. Mak dia dh overthinking

2 Balas

Kalau ikut anak sy, start masuk 2 bulan dia dah taknak tidur siang. Dia nak main. Dia tidur pun macam maksimum 30min pastu mesti bangun untuk main. Lepas main penat, dia tidur lagi. Tapi tidur kejap2. Malam start pukul 12 dia tidur straight sampai laa pukul 5/5.30 sbb nak susu.

as long as cukup 15-17 jam sehari, okay je