Bayi Tidak Tidur Malam

Macam mana ye nk bg baby tidur mlm ? Dari pkul 2 pagi smpai pkul 8 pagi dia x nk tidur2 .. Dh brp kli menyusu , tukar pampers pn msih xnk tidur .. Asyik menangis je .. Baby 2minggu

24 Balas

Ank sy baby high demand.. Dari pantang smpai 4bln akan nagis mlm hari.. Sy jadi xckp tido.. Nasib house wife.. Siang boleh tido skli ngn baby huhu sbbnya xckp tido mlm hari.. Dh tukar pampers.. Bg susu, urut Perut dgn minyak tp still ngis mlm hari.. Dh jumpa ustaz mcm2.. Last2 stop dgn sdri nagis.. Itu lah pengorbanan seorang ibu.. Nk pregnant balik rasa trauma plk