Bayi Tidak Tidur Malam

Macam mana ye nk bg baby tidur mlm ? Dari pkul 2 pagi smpai pkul 8 pagi dia x nk tidur2 .. Dh brp kli menyusu , tukar pampers pn msih xnk tidur .. Asyik menangis je .. Baby 2minggu

24 Balas

anak sy 1st 2 month XDA masalah tido....sekali dah masuk 3rd month smpai la 1 year old malam X tido langsung....X pernah tido malam...I pun dah stress sbb X cukup tido....selepas genap 1 year Tu, cara tido dah berubah....skg X kacau dah...I pun X tau knp jadi begitu...terpaksa la kena sabar sbb anak kecik Kan....