Bayi Tidak Tidur Malam

Macam mana ye nk bg baby tidur mlm ? Dari pkul 2 pagi smpai pkul 8 pagi dia x nk tidur2 .. Dh brp kli menyusu , tukar pampers pn msih xnk tidur .. Asyik menangis je .. Baby 2minggu

24 Balas

Layan kan aje sis . Baby sy pon gituu. Nty siket2 tuka . Skjb berjaga siang skjb berjaga mlm . Kdg2 tetibe elok . Ngk dorg komen2 nty lepas hri in sha Allah . Bby dh paham . Hahahaha . Skrg pon sy tgh mngalami mnde ni . Kdg kite bru nak tido la dia bgn celik mataa hahahahahahaha chill sjee