Bayi Tidak Tidur Malam

Macam mana ye nk bg baby tidur mlm ? Dari pkul 2 pagi smpai pkul 8 pagi dia x nk tidur2 .. Dh brp kli menyusu , tukar pampers pn msih xnk tidur .. Asyik menangis je .. Baby 2minggu

24 Balas

Saya masa baby lahir kerap ja tidur . Cukup sebulan malam pula kerap berjaga . Lepas subuh dengar ja azan dia auto tidur sampai pukul 11 , so sebelum dia tidur saya siap bg susu tukar pampers . Cukup time dia jaga sendiri untuk mandi kemudian sambung hobby tidur dia 😂 . Masa dia berjaga sembang jela apa2 pun walaupun kita ni mengantuk , layankan jaa janji dia tak merap menangis . Kdg over feeding juga punca baby menangis tak selesa , kembung perut . Check badan baby sama .