Bayi Tidak Tidur Malam

Macam mana ye nk bg baby tidur mlm ? Dari pkul 2 pagi smpai pkul 8 pagi dia x nk tidur2 .. Dh brp kli menyusu , tukar pampers pn msih xnk tidur .. Asyik menangis je .. Baby 2minggu

24 Balas

memang camtu sis.. anak sy pun 1bulan 20hari.. bukan stakat tak boleh tidi tpi nangis skali.. nangis tu kerap. tpi alhamdulillah skang btambah ok. memang kena sabar sikit sis. memang sblum ni kadang rasa stress sgt lagi2 bila suami dah p keja.. cube tenangkn baby n perut baby kena slalu cek. risau kembung