Bayi Tidak Tidur Malam

Macam mana ye nk bg baby tidur mlm ? Dari pkul 2 pagi smpai pkul 8 pagi dia x nk tidur2 .. Dh brp kli menyusu , tukar pampers pn msih xnk tidur .. Asyik menangis je .. Baby 2minggu

24 Balas

sy mse bby bru lahir mmg die kerap tidur..msok sebulan tidur siang kuat mlm bjga kdg dri mlm smpai pagi bjaga..pnah skli tu siang malm die xtdo..msok 2 bulan mula2 brjaga jgk mlm..lme2 die ubah cara tdo die..siang tido sejam or 2 jam yg laen die maen,,mlm start kui 7mlm spai kui 6 die tdo tp 2 kli berjaga sbb slin pampers n nk susu..harap die xberubah da la cara tdur die lpas nie..

7mo ago

die ubah sendiri atau sis ada train baby ke