Alahan teruk baru 7minggu 5hari

Macam mana ye nak hilangkan alahan teruk .. makan je muntah balik .. lepas tu lapar makan lagi .. muntah balik semula .. nak kata pening tu uish asyik pening je ..

18 Balas

Takda cara utk kurangkan. Puan kena lalui nya dgn sabar. Sebab saya dah melalui fasa tu dan ianya amat mencabar. Pesan kat diri bertahan demi anak kerana anak tu rezeki yg sgt besar. Cuba utk enjoy journey ni walaupun sgt susah sbb tgh fasa alahan teruk kan. Mkn buah buahan banyak waktu muntah teruk ni.