Muntah teruk

Awal prgnnt xda alahan lngsung ..cuma letih skit ja .. masuk ja 10minggu loya dari pagi smpai pkul 6 ptg .. mlm okey .. muntah teruk .. makan apa semua kluar balik .. minum air kosong pon kluar balik .. pening jgn ckp la ..rasa nak pengsan .. kt tmpt kja plak tu .. sapa mcm saya? Makan apa pon xboleh ..mesti muntah balik ..smpai turun berat bdn ...

4 Balas

Saya 7w smpai 11w..mmg nekad jgk dlm hati.. Msuk 3bulan harap2 stop alahan.. Dan alhamdulillah dah takde alahan cam dlu.. Skrg cuma ade mkanan leh mkn dgn xleh mkn je

kwn sy mcm tu.. tp die 3 org ank sume smpi bersalin alahan mcm tu.. len org len.. hrp2 sis msk 2nd trimester nnt dh ok la sbb kebiasaannye mcm tu..

4y ago

same2 sis

Sy 🙋 dari week 6 smpai 14 week cmtu alahan teruk smpai kena masuk air dlm badan sbb dehydrate 😅

4y ago

Takutnya ... Sy ni dari pagi smpai mlm perut kosong je xlalu mkn .. mlm mkn biskut atau roti je .. dah cuba lawan rasa pening dan mkn nasi jgk wktu siangbtapintak boleh ..2,3 kali suap ja dah nk muntah balik ..

Sama la,tpi sya ni lg truk kot liur punya main bnyk kluar