Alahan teruk baru 7minggu 5hari

Macam mana ye nak hilangkan alahan teruk .. makan je muntah balik .. lepas tu lapar makan lagi .. muntah balik semula .. nak kata pening tu uish asyik pening je ..

18 Balas

sama . daging ayam smue rase hanyir . smpai pening fikir mana anak nak dpt nutrisi kalau mama x makan😭💔

normal lah tu sis, sye dri 6minggu smpai lah 4bulan masih muntah lagi tpi pening dah hilang

sy pun sama tp tk sampai keluar mknan lagi lah. sy cuba tahan kesian babay tk dpt zat nnt..

banyakkan makan buah sis kalau tak lalu sangat. Sy dulu mcmtu la. makan buah je ok

Normal je sis,kalau tak dapat tahan sangat boleh beli ubat tahan muntah

sama saya week 4 pening kepala asyik mkn asam boi susah

Awk ckp dgn doc awk alahan, biasa doc akn bg ubat 😊

normal alahan ni