ANAK ASYIK TERJAGA WAKTU MALAM

Macam mana taknak bagi anak terjaga waktu tidur malam? Saya stress sangat. Anak dah 2 tahun 2 bulan. Sejak 8 bulan saya perasan kerap bangun malam. Malam tadi je dah 3 kali bangun. Sambil nangis pulak tu. Saya stress. Hari hari macam ni ???

2 Balas

Ank ada benda yg dia x selesa kot sis.. Cuba sblm ank tido tu, bg dia dlm keadaan kemas2, urut2 badan dia. Tpt tido pun kena selesa. Ank2 sy start dr 1 thn mmg xkan berjaga mlm dh. Sy mmg buat mcm tu stiap mlm.. Sabar ye sis

5y ago

Maybe sbb wean off jgk tu sis. Xpe sabar k. Cuba tido tu peluk2 dia, belai dia. Lama2 dia ok tu insyaallah. Kdg2 ada bdk jnis tkt sumthing kt xthu hanya bdk je thu. Doa byk2.

Boleh ikhtiar guna set tasneem ni.. http://www.wasap.my/+60142659754/tapbabybalm