Kerap terjaga waktu tengah pagi.

Saya tidur kerap terjaga dalam jam 3pagi. Dah masuk trimester-3 nak dikatakan setiap hari mesti terjaga. Kenapa ya jadi macam tu? Ada sesiapa mcm saya tak😊

1 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ni..sbb tidak pnh mengalaminya spnjng pregnant dlu.. apa yg sy tahu setiap org journey pregnancy nya berbeza..kdg sbb lapar pun blh jd terjaga atau rs pns pun blh jd gitu juga sbb berpeluh ms tido sbb rs tak selesa..mg dpmudahkan segalanya amiin