Gatal

Macam mana ni nak hilangkan rasa gatal kat perut ? bila garu jadi merah kalau boleh taknak garu ?

32 Balas

Ltak mnyak dkt perut bile rse gatal..lpastu gosok2 je jgn garu dgn kuku..

Saya kdg2 gatal saya garu guna towel. Hahah lega. Sbb towel mcm kasar sikit.

jangan garu sis. kalau tak nak perut ada stretch mark. usap2 je perut tu.

Please don’t scratch! Try not to think about it. Use bio-oil everyday.

Sy garu time tengah tido. Tengok perut banyak dh garis2 cakar 😅

3y ago

sya xdew plk gatai dekat perut

Jangan garu sis. Kalau gatal ambil tuala sis. Garu pakai tuala.

gosok pakai kain.. jgn pakai kuku nanti kesan die teruk sis.

Olive oil pn membantu kurangkan gatal dan strech marks 😊

Jangan garu sis! Sapu minyak atau stretch mark cream..

sy sapu lotion vselin ad mse sy pkai bio oil..mmng ok