Breastfeeding

Macam mana nak surutkan bengkak susu?

10 Balas

Sy tuam dgn tungku kecil yg dr tanah liat tu kmdian tuam smpai ilang bengkak klu ikutkn misi kk ajar tuam dgn botol air..kmdian dia nshtkn lps tuam cpt2 bg bby susu supaya xbengkak lg dan alami susu basi...kalau x nti misi kata trpkse operate buang susu basi jika biakan..tu misi suh tuam jika berlaku mcmtu..😉

Boleh cuba urat dan tuam sis. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin 🤲🏻🤗

Mmdi dgn air panas heater sambil 2 urut dgn tgn insha Allah hilang

Saya tengok dekat utube cara urutan dia. Alhamdulillah membantu.

Bungkus dgn kubis..ataupun urut/tuam dgn air Suam breast

Kata mil sikat slowly. Tuam. Pump susu regularly.

Ada taktik urutan. Urut dan tuam..

Bgy bby isap sokmoo

Tuam..da reda pam

Try urut dan tuam