Suntik 2 bulan

Macam mana cara nak surutkan bengkak baby. dia baru lepas kena suntik dua bulan. 🥹

4 Balas

Klu lma juga bengkak & membesar , bawa jumpa doctor terus ya. Klu misi tmpt sy gtau klu ada bengkak perlu jumpa doctor terus tp bergantung dgn keadaan ank sis jugala, klu nk ke klinik juga pn xde masalah juga

biasa sy lepas cucuk je sapu minyak sekitar bekas cucuk.. n tuam tenpat cucuk

bengkak tmpt cucuk?

5mo ago

dh berapa hari bengkak? selalunya akn surut sendiri..xperlu buat apa2.