Kaki bengkak

Macam mana ya nak surutkan bengkak kaki ni? Risau betul... Bahaya ke ae? #24weeks #1stpregnancy #risau

Kaki bengkak
1 Balas

cuba masa baring tinggikan kaki dari kepala . biar lebih kurang 20minit mcm tu . letak bantal , letak atas apa2 objek asalkan kaki tu lgi tinggi dri kepala kita . kepala klau boleh jangan letak bantal , klau nak pun yg xtebal . inshaAllah . sbb sya dri first mengandung buat smpai skrg xpernah bengkak . nurse pun ckap bagus buat mcmtu